RELIABLE

تعمیرات کامپیتور پشتیبان سیستم

تعمیر مادربرد لب تاپ

.

 مادربرد یکی از قطعات حیاتی در سیستم های الکترونیکی مانند لپتاپ‌ها و کامپیوترها است. بدون وجود مادربرد سالم و کارآمد، سایر قطعات سیستم قادر به عملکرد صحیح نخواهند بود.

مادربرد به عنوان میزبان عمل می‌کند و ارتباط بین قطعات دیگر را فراهم می‌کند. اسلات‌ها و کانکتورهای موجود بر روی مادربرد، به قطعاتی مانند پردازنده، حافظه RAM، کارت گرافیک و سایر دستگاه‌های جانبی اجازه اتصال و هماهنگی با یکدیگر را می‌دهند.

تعمیر مادربرد یک کار پیچیده و حساس است. حساسیت‌های ویژه‌ای وجود دارد که نیازمند تخصص و دقت است. عواملی مانند صحیح نبودن جریان برق، خرابی قطعات مسیریابی روی مادربرد، خرابی قطعات الکترونیکی و یا خطاهای دیگر می‌توانند باعث خرابی مادربرد شوند.

لذا، برای تعمیر مادربرد بهتر است به تعمیرکاران مجرب و ماهر با تجربه در این زمینه رجوع کرده و از خدمات متخصصان حاذق استفاده کنید. 

خدمات تخصصی تعمیر مادربرد

خدمات تخصصی تعمیر مادربرد

01

تعویض چیپ مادربرد

معمولا در این شرایط، تنها با تعویض چیپ های شمالی یا جنوبی می توان مادربرد را تعمیر کرده و ایرادات آن را برطرف نمود.

03

تعویض قطعات SMD

smd جزء مهم ترین بخش های مادربرد است که اجزایی همچون مقاومت، خازن، سلف، دیود، ترانزیستور و … دارد..

تعمیر مادربرد کامپیوتر


02

تعمیر سوکت cpu 

این سوکت، یکی از چندین پورتی است که در مادربرد تعبیه می شود و به دلیل بی احتیاطی، ممکن است خمیده شده .

04

رفع قطع شدگی مدار 

یک دیگر از اقداماتی که در روند تعمیر مادربرد انجام می شود، رفع قطع شدگی مدار است. آسیب دیدگی مدارها و پدهای مادربرد،

تعمیر مادربرد کامپیوتر


 در برخی موارد، تعمیر مادربرد ممکن است ناکام باشد و نیاز به تعویض آن وجود داشته باشد. همانطور که اشاره کردید، مادربرد قطعه اصلی و استراتژیکی است که قطعات دیگر سخت‌افزاری را در خود جای می‌دهد. علائم خرابی مادربرد ممکن است شامل این موارد باشد: - عدم نمایش تصویر روی مانیتور یا صفحه نمایش - بروز هنگام و نامنظم سیستم - عملکرد نامناسب قطعات جانبی متصل به مادربرد - قطع شدن ارتباط با دستگاه‌های USB و درگاه‌های دیگر در صورتی که تعمیر مادربرد به درستی صورت بگیرد و عیب‌یابی دقیق انجام شود، مشکلات بسیاری از عملکرد رایانه می‌تواند برطرف شود. اما در بعضی موارد، تعمیر ممکن است غیرممکن یا غیرمقرون به صرفه باشد و نیاز به تعویض مادربرد باشد. 🔩

اهمیت تعمیر مادربرد

مادربرد در حقیقت یک مدار الکتریکی است که بخش‌های گوناگون PC مانند واحدپردازنده مرکزی، حافظه دسترسی اتفاقی (RAM) و… بر روی آن سوار می‌شوند و بلاک‌های بسیار کاربردی و مهم دیجیتالی نظیربایوس(BIOS) در آن قرار گرفته‌اند. تعمیر مادر برد به این دلیل از اهمیت ویژه ای برخوردار است که خرابی و کوچکترین اختلال در این قطعه به طور کلی دستگاه را از عملکرد می اندازد و مشکلات جدیدی را به دنبال خاهد داشت.

چگونگی تعمیر مادربرد

برای تعمیر مادربرد پیش از هر اقدامی باید درباره هر یک از اجزای این قطعه شناخت داشته باشیم. توجه کنید که این مرحله حتی از اعمال تعمیرات هم مهمتر است، زیرا شناخت قطعات مادربرد در حقیقت پیش نیاز یک عیب یابی صحیح و کارآمد است.. متخصصان و کارشناسان باید به خوبی با کارکرد هر یک از این بخش ها آشنایی داشته باشند تا بتواند در هنگام تعمیر مادربرد عملکرد صحیح مادر برد را از نا صحیح به خوبی تمیز دهد.



پیش نیازهای تعمیر مادربرد

  • عیب یابی بخش پردازنده CPU و اشکالات متداول آن
  • عیب یابی بخش رم RAM و عیوب متداول که مین برد تصویر نمی دهد
  • پروگرام کردن بایوس مادربرد و طریقه دانلود و رایت روی آی سی Bios
  • روش ها و قلق های تعمیر مادربرد گیگابایت و ایسوس از پرفروشترین های بازار ایران
  • شناخت تستر پردازنده CPU TESTER و کار با تستر رم
  • شناخت ابزارهای تعمیرات اینفرارد، پروگرامر، انواع شابلون، فیکسچر و
  • شناخت انواع مادربورد از لحاظ ساختار و رتبه بندی
  • شناخت مادربردهای دستگاه های ATM و دستگاه های صنعتی
  • توانایی بررسی مین بردهای مختلف از لحاظ قدرت و کارایی